Boka

Nytt för 2023 är att vi har webbokning! Vi lägger ut nya tider allt eftersom. Är du en av våra mångåriga stamkunder eller om du har överskottsfrukt att ge bort ber vi dig kontakta oss på sms/e-post. Om du inte har teknisk möjlighet att boka på hemsidan så försöker vi så klart hjälpa dig ändå. Övriga kunder hänvisar vi till webb-bokningen.

Vill du ha hjälp med rådgivning om när det passar att musta just dina äpplen är du självklart välkommen att kontakta oss på epost eller telefon/sms. Observera att vi ofta har svårt att svara i telefon nu i mustningstider.

Vi nås på epost (musteri@charlottenlund.nu) eller telefon/sms (076-1637630).

Råmust kan endast bokas per epost/telefon!

Överskott av äpplen? Vi har tider reserverade för er som vill lämna in mer äpplen än vad ni behöver must från. Då ger vi även rabatt på musten. Kontakta oss på epost/sms/telefon i så fall!

Boka en plats för 50-80 kg äpplen, två platser för 80-160 kg. Maximal mängd att musta begränsar vi i år till 160kg för att så många som möjligt ska kunna få tid.

Tiden som bokas är för inlämning av äpplen. Vi meddelar när musten är redo för avhämtning några dagar senare! Läs mer här innan du lämnar in äpplen! Tänk på att inte plocka dina äpplen innan du har en bokad tid. Var noggrann med mognaden på dina äpplen. Övermogna går inte att musta och för omogna ger sämre utbyte och en must där inte äpplena kommer till sin fulla rätt. Vi avgör vid inlämningen om de är lagom att musta. Är de för övermogna måste vi tyvärr säga nej eftersom det stör mustningsprocessen.

Just nu har vi mycket att göra med framförallt mustning av äpplen till vår försäljning i handelsboden och andra återförsäljare. Vecka 39 och 40 är fullbokade. Eventuella återbud läggs ut i webbokningen.