Kurser i handelsboden

Nu under hösten kommer vi ha några kortkurser här i handelsboden! Vi samlas några timmar, har trevligt och fördjupar oss i olika hantverk eller något annat spännande område. Formulär för kurs-anmälan finns längst ner på sidan!

Först ut är ”Äpplen, äpplen,  lär dig sortbestämning” som går av stapeln på äpplets dag måndagen den 25:e september kl 18.30-20.00. Vi lär oss några vanliga äppelsorter och hur man går tillväga för att sortbestämma äpplen. Kursen passar dig som aldrig tidigare sortbestämt eller kan några enstaka äppelsorter. Under ledning av pomolog och certifierad fruktträdsbeskärare. Pris 350kr inklusive material och lättare fika. Sista anmälningsdag 20:e september.

Lördagen den 14:e oktober kl 14-16 är det dags för ”Höst-festkrona av naturmaterial”. Gör något fint och festligt av naturens fynd! Under ledning av slöjdhandledare. Pris 375 kr inklusive material och lättare fika. Sista anmälan 7:e oktober.

Anmälan sker via formuläret nedan eller till e-post kurs@charlottenlund.nu där du anger vilken kurs, namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Anmälan är bindande. Vid för få anmälda kan kursen komma att ställas in.

Hör av er om inte kurstiden passar så sätter vi upp er på en väntelista för ett annat tillfälle. Är ni en grupp på minst 4 personer och intresserade av en egen kurs är ni välkomna att höra av er så försöker vi lösa en tid just för er.

Senare under hösten/vintern planeras även kurser i:

•Mustprovning

•Tova och skapa av ull

•Ta hand om ditt äppelträd, mm. 

Anmäl er genom formuläret nedan eller skicka ett e-brev till kurs@charlottenlund.nu

Skicka