Säsongsstart 2018

Välkomna till säsongen 2018 hos Charlottenlunds musteri! I år firar vi femårsjubileum. Perfekt att göra det i år när det ser ut att bli ett väldigt lovande äppelår.

Den här säsongen kommer se lite annorlunda ut eftersom vi kommer att satsa mer på vår egen tillverkning och på torghandelsförsäljning. I och med att vi driver musteriet vid sidan av våra ordinarie sysselsättningar kan detta innebära att vi inte alltid har möjlighet att ta emot dig som privatkund. Men hör gärna av dig så ser vi hur läget är när det är aktuellt att pressa dina äpplen. Vi kommer att göra vårt yttersta för att musta åt så många som vi kan! Snart kommer vi också kunna hyra ut en manuell mustutrustning. Samla ihop ett gäng och gör din egen must! Ett roligt sätt att umgås på och samtidigt göra något gott av frukten. Mer information kommer på hemsidan.

Vi drar igång musteriet för privatkunder vecka 36 men som sagt i begränsad omfattning. Kontakta alltid oss för att höra om vi kan musta dina äpplen innan du plockar din frukt.  Observera att vi inte pressar sommaräpplen eftersom de lätt sätter igen våra maskiner om de inte är plockade vid exakt rätt mognad. Läs gärna mer om hur det går till att musta på hemsidan under ”så här går det till”.

För oss är det alltid viktigt att få in äpplen till vår produktion så vill du få dina egna äpplen mustade och har överskott av frukt är du extra välkommen att höra av dig. Givetvis får du rabatt på din egen must om du samtidigt delar med dig av dina äpplen till oss.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *